Steun ons en help Nederland vooruit

Benjamin Buurman

Secretaris en bestuurslid campagne & communicatie

Harderwijk

Vrijheid en zelfbeschikking zijn kernwaarden van D66. Het zijn voor mij drijfveren om me actief voor de partij in te zetten.

Mijn startpunt bij D66 is tijdens de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen in november 2013. Ik zette mij in om de nieuwe afdeling van de democraten definitief in het politieke landschap van Harderwijk te nestelen. Het resultaat in 2014 was fantastisch: van nul naar twee zetels. Mijn rol als campagneleider tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen zorgde eveneens voor een groei in aantal zetels. Op 21 maart 2018 behaalde D66 in Harderwijk drie zetels in de Harderwijkse gemeenteraad.

In het dagelijkse leven ben ik verantwoordelijk voor de online marketing bij het Landelijk Bureau van D66.

Benjamin is vanaf juni 2015 bestuurslid campagne & communicatie bij D66 Noordwest Veluwe. Hij wil zich nogmaals inzetten voor de komende campagnes zoals bij de Provinciale Statenverkiezingen. Daarnaast zal hij de functie van secretaris tijdelijk waarnemen totdat er een nieuwe geschikte kandidaat gevonden is.

Vrijheid en zelfbeschikking zijn kernwaarden van D66. Het zijn voor mij drijfveren om me actief voor de partij in te zetten.
- Benjamin Buurman