Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 1 december 2013

Kandidaten D66 Putten bekend

Putten – In een interne verkiezing hebben de leden van D66 in Putten hun kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 samengesteld. D66 wordt vertegenwoordigd door een groep enthousiaste nieuwkomers.

Kandidaten

De lijst van D66 Putten wordt aangevoerd door lijsttrekker Marcel Smoorenburg, die in een afzonderlijke verkiezing eind augustus als lijsttrekker werd gekozen. Smoorenburg, manager in de IT, geniet het volledige vertrouwen van de leden in Putten.
Nummer twee op de lijst is de lijsttrekker van D66 Putten in 2010, René Roelofs. Hij is militair arts buiten dienst. Op de derde plaats staat Jan van Altena, gevolgd door Mark Beekes, die momenteel bestuurslid is van D66 Noordwest-Veluwe en consultant in de energiebranche.
De overige kandidaten zijn Marlies van Bemmelen, Peter Blom en Jan van Gessel.

Programma

In een Algemene Afdelingsvergadering (AAV) werden dinsdagavond 12 november jl. door de leden de laatste wijzigingen aangebracht in het verkiezingsprogramma. Het definitieve programma wordt nu opgesteld en voor december wereldkundig gemaakt.